Autobrite purple rain 3.0 gell based 5 ltr.

89,49

Excl. BTW: €73,96

Excl. BTW:
€73,96
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
00126
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Autobrite Purple Rain 3.0 is een nieuwe, intensieve pH-gebalanceerde (pH 6-7) ijzer verontreinigende verwijderaar die verontreinigingen bij contact verwijdert. De snelle, reactieve nieuwe formule-gel kleeft aan het oppervlak en breekt snel industriële neerslag, railstof, ijzerverontreinigingen (ijzerhoudende metalen onderdelen), chemische stoffen in de lucht en andere vormen van verontreiniging af. De ijzeren verontreinigingen beginnen zich in het oppervlak te nestelen onder hoge temperaturen en kunnen mogelijk op lange termijn schade veroorzaken, Purple Rain 3.0 Gel zal hier op reageren en deze verontreinigingen onmiddellijk oplossen.

Purple Rain 3.0 is geschikt voor alle buitenlakwerk inclusief glas, aluminium lichtmetalen wielen (niet blank aluminium), blank gelakte lichtmetalen velgen, roestvrij staal, kunststof panelen, uitlaattips en zelfs rubberen oppervlakken, in feite waar de ijzerverontreinigingen liggen zal Purple Rain 3.0 ze oplossen en verwijder.

Purple Rain 3.0 bevat ook reinigingsmiddelen en ontvetters die in het vuil en roet trekken. de dikke gelvloeistof creëert een unieke, hoge schuimformule die aan het oppervlak blijft plakken en in het vuil dringt en het gemakkelijk verwijdert na he afspoelen onder hoge druk. 

 

Purple Rain 3.0 is de perfecte allesreiniger en vervuilingsoplosser. 

Purple Rain 3.0 dikke gel die op het oppervlak spuit. Omdat het product dik is, hebben we nu onze heavy duty (BriteGel) trigger toegevoegd bij alle 500 ml. Flacons

Deze trigger is perfect voor dikkere vloeistoffen en je kunt de hoek van de spray veranderen, hij spuit van een straal naar een fijne nevel die het oppervlak bedekt en mogelijk minder product gebruikt dan standaard triggers. 
Wanneer Purple Rain 3.0 het oppervlak raakt, begint het direct in vuil te trekken en de gelformule begint paars / rood te worden. 

Omdat Purple Rain 3.0 een gelachtig product is, blijft het aan de oppervlakte plakken en blijft het langer doordringen. In sommige gevallen waar meer reiniging nodig is, kan Purple Rain 3.0 worden geagiteerd met onze DBS-borstel-set om de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen.  

- nieuwe gel based formule

- snelle reactietijd op vuil

- heerlijk nieuwe zoete geur

- inhoud 5 liter

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder