Autobrite - Top Gloss Wax Drying Aid 1 ltr

13,95

Excl. BTW: €11,53

Excl. BTW:
€11,53
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
00070
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Autobrite Top Gloss is een multifunctioneel, veelzijdig wasdrooghulpmiddel, ontworpen voor eenvoudige toepassing.
Hoewel het is ontworpen als drooghulpmiddel, voegt Top Gloss een snelle en gemakkelijke beschermingslaag toe aan uw lak en verbetert het de glans voor een “net gewaxte” look.

Het helpt het droogproces door een lichte hydrofobe laag aan alle oppervlakken toe te voegen, waardoor het water gelijkmatig en schoon kan afvloeien, waardoor het water dat uw droogdoek moet absorberen en de hoeveelheid wrijving die nodig is om water van het oppervlak te tillen, wordt geminimaliseerd.

Autobrite Topgloss is ongelooflijk veelzijdig en kan verdund op vele manieren worden aangebracht:

  • Pomp sproeier
  • Spuitfles
  • Schuimlans
  • In de wasemmer met je shampoo
  • Wasmiddelslang door uw hogedrukreiniger

Het is veilig op alle ondergronden en zeer verdunbaar voor uiterst zuinig gebruik. 
Het is een al lang bestaand product waar we bekend om staan, en het is een favoriet onder zowel detailers , liefhebbers als professionele klanten.


Top Gloss Instant Wax Drooghulpmiddel kan op verschillende manieren gebruikt worden.
 
Hier hebben we de toepassingen van het product uitgelegd.


Wanneer u uw auto heeft voorbereid en gewassen met de Autobrite-producten, is het tijd om wat snelle bescherming toe te voegen tegen de volgende technieken met Top Gloss
.

Top Gloss spuiten – Top Gloss is zeer effectief via een spuittrekker/fles. Wanneer u de auto heeft gewassen met uw favoriete AD-shampoo, spoelt u de auto volledig af onder druk. Begin per paneel en spuit Top Gloss Instant Wax Drying Aid rechtstreeks op het oppervlak, zodat een volledige dekking wordt gegarandeerd. Laat Top Gloss ongeveer 5 minuten inwerken. Tegen de tijd dat u de hele auto heeft aangebracht, is het tijd om te spoelen. 
Spoel de Top Gloss grondig onder druk om de onmiddellijke bescherming van Top Gloss zichtbaar te maken. Wanneer de auto volledig is afgespoeld, droogt u deze af met uw favoriete Drying twoel


Topglans in een Snowfoam lance - 
Topglans in een van onze snowlancen is echt iets om te zien. 
Voeg met uw AD Snow Foam Lance 100 ml-200 ml Top Gloss toe aan uw schuimlansfles en vul aan met water. Schud even, stel je schuimlans af op de gewenste schuimdikte en spuithoek. Wanneer het op het oppervlak wordt aangebracht, ontstaat er een dunne, witte schuimdekking op de auto, die onmiddellijk begint te verdwijnen en bescherming op de auto achterlaat. Laat dat opnieuw een paar minuten staan ​​en een volledige drukspoeling is nodig om de oplossing te verwijderen. Directe bescherming en glans worden toegevoegd. Wanneer de auto volledig is afgespoeld, droogt u de auto met een drying towel!


Top Gloss in je emmer – Nog een toepassing voor Top Gloss Instant Wax Drying Aid. 
Top Gloss kan worden toegevoegd aan uw emmershampoo-oplossing. Wanneer u klaar bent om uw auto te wassen, vult u uw emmer met een shampoo-oplossing en voegt u vervolgens ongeveer 100 ml-200 ml toe aan uw emmer. Terwijl u uw auto wast, zult u merken dat het oppervlak erg glad en glad aanvoelt. Top Gloss voegt direct bescherming en glans toe aan uw auto. Na het wassen met shampoo is een volledige drukspoeling vereist. Droog de auto na het afspoelen met The Reaper Dying Towel.

Wanneer een van deze applicatietechnieken wordt gebruikt, moet u uw auto onmiddellijk drogen. Als er vlekken of strepen verschijnen, breng dan Top Gloss opnieuw aan op een microvezeldoek en veeg over het aangetaste gebied, spoel onmiddellijk af en droog. Als er nog steeds vlekken zichtbaar zijn, kan een snelle veeg met Berry Blast QD of een beetje Cherry Glaze het probleem oplossen.
Laat niet langer in de auto zitten dan aanbevolen.
Breng Top Gloss Instant Wax Drooghulpmiddel niet aan in een warme auto of in direct zonlicht!!


- Hydrofoob instant wax drooghulpmiddel
- Verbetert glans en glans op alle oppervlakken
- Veilig op alle afwerkingen
- Biedt bescherming tot 4 weken lang
- Kan via verschillende toepassingen worden toegepast
- De perfecte partner voor de Autobrite snowfoamlance!

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder