Autobrite - TyreGloss High Gloss Dressing - Refill Pack

64,90 54,95

Excl. BTW: €45,41

Excl. BTW:
€45,41
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ADTYGLOS5L633/refill
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Speciaal voor de grootverbruikers die echt niet mis willen pakken in hun bandenzwart - de Autobrite Tyregloss refill pack
Een extra voordelige set met de 5 liter kan en de 500 ml fles om makkelijk na te vullen - op deze manier grijpt u nooit meer mis!

Autobrite TyreGloss is een naar kersen geurende, glanzende dressing voor banden die een glorieuze glans achterlaat op alle rubberen oppervlakken. 

U kunt het uiterlijk van uw banden bepalen door de producttoepassing.
Breng een beetje aan voor een satijnen afwerking, breng meer aan voor een hoogglansafwerking. 


Het laat een prachtige afwerking achter op uw banden en is ook nog eens waterbestendig!

Tyregloss is een van onze eerste producten die we op de markt voor autoverzorging hebben uitgebracht en veel valeters en detailers zweren er nog steeds bij. 
Gebruikt in veel verschillende industriële omgevingen, klaart Tyre Gloss zeker de klus! 
Een duurzame bandendressing die een mooie glans achterlaat. 
Autobrite Tyregloss kan regelmatig worden gebruikt. 
Het product maakt nauwkeurige toepassing mogelijk en minimaliseert het risico dat er een “productslinger” op de aangrenzende carrosseriepanelen wordt geworpen. 
Behandelde banden behouden een rijke, glanzende zwarte afwerking die was na was vele weken meegaat.


Onze retailflessen van 500 ml en 1 liter worden nu geleverd met een chemicaliënbestendige trigger om deze af te geven.
Vanwege de aard van het product en de ingrediënten die erin zitten, hebben we onze triggers moeten upgraden om hun levensduur te verlengen.

Wanneer u Autobrite Tyregloss gebruikt, wilt u de best mogelijke afwerking van uw banden. Hieronder vindt u enkele door ons aanbevolen toepassingen om u de best mogelijke afwerking te geven en zonder de gevreesde 'productslinger' waar sommige mensen mee lijken te worstelen.

Zorg ervoor dat de band schoon en volledig droog is voordat u deze aanbrengt.

Spuit ongeveer 2-3 sprays Tyre gloss op onze wafelapplicator. 
Verwerk het product in de wand van de band en zorg ervoor dat het hele oppervlak volledig bedekt is. Dit geeft je een satijnachtige afwerking. Als u een hogere glansafwerking op uw banden wilt, laat de eerste laag dan ongeveer 10 minuten drogen, breng dan nog een paar sprays aan op de wafelapplicator en bedek de band opnieuw volledig, zorg ervoor dat u alle dressing in de markeringen en letters van de band verwerkt muur oppervlak. Laat het drogen en je banden krijgen een mooie, rijke glans die je ook een duurzame afwerking geeft.


Een andere traditionele manier van aanbrengen is het rechtstreeks op de bandwand aanbrengen door Tyregloss te spuiten en het gehele oppervlak volledig te bedekken. Deze methode kan een beetje rommelig worden omdat het product langs het wiel en de band kan lopen. Pak snel je wafelapplicator en veeg de band af, terwijl je het product rond verspreidt. Dan kun je het uiterlijk van je band weer bepalen, van satijn naar hoog. glanzende afwerking.

Tyregloss kan ook worden aangebracht door Tyregloss opnieuw op het oppervlak te spuiten, waardoor de band volledig bedekt wordt. Dan kun je altijd een van onze DBS-borstels gebruiken om het product in de band te vegen en in te werken totdat je het gewenste effect krijgt. U moet hier echter voorzichtig mee omgaan. Overtollig product op de band kan ervoor zorgen dat overtollig product binnen de markeringen van de band blijft zitten en 'productslingeren' veroorzaakt. Zorg ervoor dat u het product in de bandwand verwerkt om dit te voorkomen.

 

  • Laat een glorieuze glans achter op alle rubberen bandoppervlakken
  • Bepaal het uiterlijk van uw banden - van satijn tot glans
  • Waterafstotend
  • Duurzaam en zeer gemakkelijk te gebruiken
  • Kersengeur


Inhoud 5 ltr

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder