Autobrite - Wheel & Tyre Cleaner 500 ml.

12,49

Excl. BTW: €10,32

Excl. BTW:
€10,32
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
8600115
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Autobrite Wheel & Tyre Cleaner is een krachtige, niet-zure reiniger die het zwaarste remstof, aanslag, vuil en aanslag binnen enkele minuten snel afbreekt!

De toevoeging van zorgvuldig geselecteerde glansmiddelen en krachtige ontvettings-/reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat uw wielen er op hun best uit blijven zien.
In veel gevallen kan Wheel & Tyre Cleaner op de lichtmetalen velgen worden aangebracht en vervolgens onder druk worden afgespoeld zonder dat er borstelen nodig is.

De kracht van dit product maakt het reinigen van uw lichtmetalen velgen een fluitje van een cent, zelfs met het meest hardnekkige remstof en vuil

In sommige gevallen raden we u aan om het lichtmetalen velg aan te brengen en een paar minuten te laten intrekken in het vuil voordat u met uw favoriete wielborstel aan de slag gaat.

Als uw voertuig speciale afgewerkte wielen heeft, zoals chroom of hooggepolijste wielen, laat het product dan niet uitdrogen. 
Wel raden we aan om voor gebruik altijd op een onopvallende plek te proberen. 
Zoals altijd bij alle Autobrite-producten is onze velgen- en bandenreiniger biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu.


Wheel and Tyre Cleaner kan worden verdund tot 20-1 voor lichte reiniging, 10-1 voor algemene reiniging en slechts 2-1 voor zware reiniging en ontvetting om het meest hardnekkige, aangekoekte remstof en vuil te verwijderen.

- kan worden verdunt to 1:20!

- Krachtig - non acid
- veilig op plastic- blanke lak en lichtmetalen velgen
- heerlijke druiven geur!
- inhoud 500 ml 

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (3)