Autoglym Polar Blast Snowfoam - Marolex Axel 2000 - Handfoam set

66,45 59,80

Excl. BTW: €49,42

Excl. BTW:
€49,42
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
A2000Polar
Merk:
Autoglym

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wat een heerlijk setje.....

Met de Marolex Axel 2000 haalt u een van de beste handfoamers ter wereld in huis en samen met de Turlte Wax Hybrid snowfoam heeft u meteen een top snowfoam erbij.

De Axel 2000 is een ideale foamer voor als u geen dure hogedruk reiniger wil aanschaffen of om te gebruiken als u een keer niet thuis bent.

 

AutoGlym POLAR BLAST Autoshampoo

AUTOGLYM Polar Blast Autoshampoo is een pH-neutrale shampoo die zeer goed schuimt voor het krasvrij wassen van iedere auto. De AUTOGLYM Polar Blast bedekt de auto met een dikke laag schuim waardoor vuil en zware verontreiniging van de lak wordt losgeweekt. Hierdoor wordt de kans op krassen in de lak vermindert. Deze ph-neutrale autoshampoo tast een bestaande wax op de auto niet aan!

Schuimende shampoo voor schuimlans

AUTOGLYM Polar Blast is een schuimende autoshampoo die in een schuimlans gebruikt kan worden om de auto te bedekken met een dikke laag schuim. Deze foaming autoshampoo weekt het meest hardnekkige vuil los van de auto waarna de auto te wassen is met een spons of washandschoen.

Milieuvriendelijke autoshampoo pH-neutraal

AUTOGLYM Polar Blast is een milieuvriendelijke autoshampoo die pH-neutraal is. Hierdoor kan de pH-neutrale autoshampoo veilig gebruikt worden zonder dat het milieu wordt aangetast. Het rijk, geurende schuim geeft autowassen een indrukkende beleving.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)