Autobrite - Cherry Glaze Polish and Wax 500 ml.

12,49

Excl. BTW: €10,32

Excl. BTW:
€10,32
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
00017
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Cherry Glaze is een alles-in-één lakpolish en -beschermer die uw auto laat glanzen. 
Cherry Glaze is al jaren een van onze meest populaire en spraakmakende producten en doet zeker wat er op de verpakking staat! 

Cherry Glaze reinigt, verwijdert hardnekkige oxidatie, reinigt chroom- en metalen oppervlakken, vermindert lichte krasjes, maskeert lichte oneffenheden en beschermt!

Cherry Glaze is speciaal samengesteld om de uitstraling van uw pride and joy te versterken! 
Autobrite 
Cherry Glaze heeft een mix van lichte schuurmiddelen om de gelakte en verchroomde oppervlakken van uw voertuig te verjongen en te herstellen, zit boordevol de hoogste kwaliteit, zuiverste kwaliteit Braziliaanse T1 Carnauba Wax om uw auto in een mum van tijd die natte, hoogglans beschermde afwerking te geven!


Cherry Glaze kan op vrijwel elk hard oppervlak van uw auto worden aangebracht, inclusief lakwerk, glas, metaal, plastic, koolstofvezel, perspex en zelfs plastic bekleding. 
Ja, geen kalkresten op kunststof sierlijsten! 
Cherry Glaze reinigt en beschermt ook uw uitlaten, polijst aluminium, verwijdert verfoverdracht en kan zelfs lichte slijtplekken van plastic sierlijsten verwijderen.

Cherry Glaze kan met de hand worden gebruikt of machinaal worden aangebracht. 
Cherry Glaze kan worden aangebracht op warme panelen of temperaturen onder het vriespunt. 
Vervolg met uw favoriete Autobrite Carnauba Wax voor de ultieme glans en bescherming. 
Cherry Glaze is een van de meest populaire en geliefde producten van Autobrite Direct.

Een hoogwaardig AIO-product (alles in één) dat fijne schuurmiddelen bevat om oxidatie van het oppervlak te verwijderen, glazuren om kleine swirls en defecten te helpen opvullen en een hoogwaardige carnaubawas voor bescherming samen met de zoete geur van geglazuurde kersen!
 
Er is geen ander zoals Cherry Glaze!


Cherry Glaze All In One is een product dat bij uitstek geschikt is voor iedereen die op een snelle en gemakkelijke manier het uiterlijk van zijn voertuig wil verbeteren.
Zorg ervoor dat de lak van het voertuig schoon en droog is en breng een paar kleine druppels cherry Glaze aan op een handapplicatorpad van schuim, zoals de rode applicatorpads van het AD-merk. 
Voor moeilijkere voertuigen kan Cherry Glaze worden aangebracht met behulp van een microvezelapplicator zoals de Muscle-applicator of de dubbelzijdige Knuckle Duster-applicator, waardoor de effectiviteit van het schuurmiddel wordt vergroot. 

Breng kersenglazuur aan op een paneel met kleine cirkelvormige bewegingen, laat het drogen tot een waas voordat u het wegpoetst met een zachte microvezelpolijstdoek.

Cherry Glaze werkt ook buitengewoon goed wanneer het wordt aangebracht met een machinale polijstmachine met behulp van een zachte foampad
Breng ongeveer 4-6 kleine druppels Cherry Glaze aan
Bereid het te polijsten gebied voor en werk tot een vierkant gebied van ongeveer 2ft x 2ft. Start uw machine op de laagste instelling, snelheid 1 en verhoog de snelheid tot snelheid 3-4 en vervolgens 5-6 totdat het residu van Cherry Glaze begint te verdwijnen.
Werk vervolgens uw machine terug naar snelheid 1 en stop de machine terwijl de pad is verwijderd. op het oppervlak. 
Pak je Guvnor of Mini Reaper en poets de resten weg.Gebruik daarna een zachte microvezeldoek om resten te verwijderen

De gebruiksvriendelijke formule van Cherry Glazes maakt het aanbrengen van meerdere panelen mogelijk zonder angst voor moeilijke verwijdering en is stofvrij
Autobrite Cherry Glaze kan worden gebruikt op warme panelen en kan direct worden aangebracht op zwarte plastic randen om schoon te maken en aan te kleden.
Een musthave in elke productcollectie.

- Cherry Glaze reinigt, polijst, herstelt en beschermt uw lak
- Laat een uitstekende afwerking achter
- Gebruik op alle metalen oppervlakken, inclusief chroom, aluminium en messing
- Laat geen kalkachtige resten en geen rommel achter
- Een uitstekende alles-in-één polish/restaurateur die andere polijstproducten zal overtreffen

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder