Autobrite- Citrus Wash Multipurpose APC 500 ml.

11,95

Excl. BTW: €9,88

Excl. BTW:
€9,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
0021
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving


Autobrite Citrus Wash is een krachtige maar zachte voorwas/allesreiniger die bij contact vuil snel afbreekt en voertuigen er fris uit laat zien. 
Het bevat een mix van dieptereinigingsmiddelen doordrenkt met citrusolie voor een snelwerkende reiniging en verwijdert met gemak het hardnekkigste vuil! 

Autobrite 
Citrus Wash is ook ideaal voor het verwijderen van straatvuil, insectenspatten, mos en schimmel van alle geverfde, plastic, vinyl en rubberen oppervlakken. 
Veilig in gebruik, zeer effectief en laat een streeploze afwerking achter.

De Autobrite Direct Citrusreiniger is een zachte reiniger die vrijwel elk oppervlak reinigt en vuil en roet snel verwijdert. 
Ideaal voor het voorspuiten van veel verschillende onderdelen van de auto. 
Lagere deurpanelen, bumpers en badges, wielkasten, motoren en deursluitingen, cabriodaken, banden en vrijwel alles wat ermee te maken heeft! 
Citrus Wash is ook ideaal voor alle soorten voertuigen zoals auto's, motorfietsen, bestelwagens, vrachtwagens, enz.

Deze multifunctionele citrusautoreiniger is ook veilig voor alle glazen en kunststof ramen en andere kwetsbare plekken en materialen op voertuigen. 

Het kan worden verdund tot 1:100 voor extreem zuinig gebruik tijdens zomerweer en kan in zwaardere concentraties worden gebruikt om zelfs het meest vervelende straatvuil te verwijderen.

 

 

  • 100-1 Licht zomergebruik – Dit is perfect voor toepassing bij warmere temperaturen om het lichtste stof en vuil te verwijderen.
  • 50-1 General Pre-Wash – Dit is onze algemene aanbeveling voor de dagelijkse reiniging van uw auto. Bij deze verdunning verwijdert Citrus Wash vuil, roet, lichte verkeersfilm, insectenspatten, mos en vuil. schimmelvorming enz
  • 30-1 Zwaar voorwassen – Bij deze verdunning wordt deze verdunning aanbevolen voor zware verkeersfilm, zware insectenspatten, extreem winterzout, ingebed boomsap, zwaar vuil, modderspatten en zwaar vuil.
  • 10-1 Ontvetten – Dit is de sterkste verdunning die we aanbevelen voor onze Citrus Wash. Dit is ideaal voor motorruimtes die zwaar vuil, roet en licht vet en olie bevatten (voor zware olie kijk naar onze Demon) binnenbogen, ophangingscomponenten, gesloten deuren, extreem vuil, vuil en verkeersfilm.
 
  • Geweldige schoonmaakactie
  • Krachtig en toch zacht
  • Zeer zuinig
  • Veilig te gebruiken op alle oppervlakken, inclusief verf, plastic, rubber en metaal
  • Citrusgeur en prettig in gebruik


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder