DA minipolijstmachine 12 mm

195,95

Excl. BTW: €161,94

Excl. BTW:
€161,94
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
DA12

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Met deze kleine polijstmachine met dual action krijgt u een heerlijke polijstmachine die met zijn 3¨ backinplate het gemakkelijk maakt om langs bijvoorbeeld daksstijlen en kleine randjes te polijsten.
Met zijn 600w en een uitslag van 12 mm is de machine een effectieve toevoeging
De machine is van zeer goede kwaliteit en heeft een fijne grip waardoor hij ergonomisch prettig in de hand ligt.
En als we het zelf moeten zeggen, vinden we het er best lekker uit zien!

Dit is echt een gedurfde kleine machine!!

Het is alleen zo dat niet alle taken kunnen worden uitgevoerd met een polijstmachine met een 5¨ achterschijf. En je kunt natuurlijk een polijstmachine krijgen die kan werken met zowel een 3¨ als een 5¨ achterste schijf, maar de polijstmachine neemt nog steeds zoveel ruimte in beslag - dat zelfs met de 3 inch backinplate schijf soms moeilijk te werken is.
Maar onze Little Dual Action Polisher is de oplossing voor dat probleem. Hier krijg je een machine die ideaal is om langs deze moeilijke randen te komen, omdat hij  niet veel ruimte inneemt.
Onze kleine polijstmachine met Dual action is slechts 30 cm lang en ruim 6,5 cm op het breedste punt. Superhandig dus.

 
En over handig gesproken. De aan / uit-schakelaar bevindt zich handig aan de zijkant van de machine, waar u hem vasthoudt. Evenzo is de snelheid in 6 stappen gemakkelijk te regelen vanaf de achterkant van de machine. Helemaal vooraan in de machine hebben we gekozen voor een ontwerp met een wit rubber concept. Dat wil zeggen, waar u moet vasthouden - daar houdt u zich goed en stevig vast! 
Met een kabel van 4 meter kunt u ook nog eens overal bijkomen, klaar met polijsten? dankzij de klittenband is deze makkelijk weer op te bergen.

Onze kleine dual action polijstmachine heeft een uitslag van 12 mm, dit gecombineerd met een 600w-motor, die eigenlijk krachtiger is dan vergelijkbare machines die veel meer kosten, krijg je een machine die echt iets kan. 
Door de krachtige motor kun je namelijk behoorlijk wat gewicht in de machine steken. Bijv. als je wat vernis wilt verwijderen met een grove schijf en verder wilt gaan. 

Op vol vermogen draait hij 4800 tpm en  is hij redelijk trillingsvrij.

Als je een kleine machine nodig hebt voor de kleine klusjes, dan is onze minipolijst Dual Action Polijstmachine een voor de hand liggend oplossing.

- kleine en lichte machine van onder de 2 kilo!
- ergonomische grip
- variabele snelheid en soft start
- 75 mm backingplate
- 12 mm uitslag
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder