FX Protect - Essential Detailing Kit

79,45 61,95

Excl. BTW: €51,20

Excl. BTW:
€51,20
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FXessential

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
U wil graag uw bolide netjes onderhouden en verzorgen, dat begrijpen wij bij Autochem echt als geen ander.

Maar wat heb je precies nodig? Nou, dit is de set die je graag wilt hebben, want deze set bevat werkelijk alles om jouw auto netjes te maken en te onderhouden.
Of je nu net begint met poetsen of al een doorgewinterde detailer bent die graag eens een nieuw merk wil proberen.
De FX Protect Essentials Detailing kit is dé set voor jou!

- FX Protect Active Foam 500 ml
- FX Protect Nano Shampoo 500 ml
- FX Protect Silky Detailer 500 ml
- FX Protect Iron Remover 500 ml
- FX Protect Glass Cleaner 500 ml
- FX Protect Interieur Detailer 500 ml
- FX Protect Tire en rubber protection 500 

Wat kunt u waarvoor gebruiken,

FX Protect active foam is een voorwas met een actieve schuim die de aangekoekte vervuiling verwijdert van de lak. Dit product kan zowel met een handpomp als met een foamgun worden aangebracht.

FX Protect Nano Shampoo is een autoshampoo met toegevoegde nano silicium deeltjes voor een waterstotend effect. Was wel altijd volgens het twee emmer systeem en gebruik de juiste washandschoen en droogdoek

FX Protect Silky Detailer is een spray wax met een super Hydro fobische eigenschappen. Biedt bescherming en geeft een extra glans boost.

FX Protect Iron remover is een product dat ijzerdeeltjes uit de lak en velgen haalt. Het verwijdert gemakkelijk vervuiling van velgen en kan worden gebruikt voor een dieptereiniging van de lak

FX Protect Glass Cleaner is een glasreiniger die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Voor het beste resultaat is de Shiny Glide glasdoek absoluut aan te raden.

FX Protect Interieur Detailer is een product dat gebruikt kan worden voor het hele interieur. Het reinigt en beschermt direct het oppervlak en laat een natuurlijk look achter op het oppervlak.

FX Protect Tire en Rubber protection voor het verzorgen en beschermen van de rubberen delen aan de auto zoals de velgen. Geeft een mooie natuurlijke look! 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder