Koch Chemie - hand Polishing Puck

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
999609
Merk:
Koch chemie

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De Koch Chemie Hand Puck spons applicator is de perfecte spons voor het aanbrengen van de Koch Chemie W0.01 wax, leerverzorgings- of kunststofverzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld  Koch Chemie Top star of Koch Chemie Leather Star

Het zachte spons materiaal is geschikt voor gebruik op vrijwel alle oppervlakken. Dankzij de handige greep biedt de applicator een zeer makkelijke applicatie en voorkom je dat je handen onder het product zitten

De Koch Chemie Puck Hand Applicator heeft een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een moeiteloze applicatie.
Of je nu wax, sealant, polish of andere detailing producten wilt aanbrengen, deze applicator zorgt voor een gelijkmatige en nauwkeurige verdeling op het oppervlak.
Het zachte en toch duurzame materiaal van de Puck Hand Applicator minimaliseert het risico op krassen en zorgt voor een vlekkeloze finish.

Dankzij de compacte afmetingen is de Puck Hand Applicator gemakkelijk te hanteren en biedt volledige controle over het aanbrengen van het product.
De handige vorm maakt het mogelijk om zelfs de moeilijk bereikbare plekken te behandelen, zoals grillen, spiegelkappen en deurhandgrepen.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder