Menzerna - Cut Force Pro 250 ml.

22,95

Excl. BTW: €18,97

Excl. BTW:
€18,97
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
22203.281.001
Merk:
Menzerna

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De Menzerna Cut Force Pro is een zeer efficiënt polijstmiddel dat wordt gebruikt op het gebied van auto-onderhoud.

De Menzerna Cut Force Pro is een polijstmiddel van professionele kwaliteit, speciaal ontworpen voor auto-onderhoud, detailing en onderhoud van carrosserieoppervlakken om krassen, schuursporen en tekenen van slijtage op autolakoppervlakken effectief te elimineren. 
Dankzij de innovatieve formule ontwikkeld door het laboratorium Menzerna, werkt deze polijstpasta als een One Step en garandeert maximaal polijsten met behoud van een opmerkelijke glans.

Het gebruik ervan maakt het mogelijk om de glans van zeer gewilde vernissen te herstellen en een diepte van nobele en aantrekkelijke glans te creëren. De Menzerna Cut Force Pro wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn vermogen om kleine defecten op geverfde oppervlakken snel en effectief te behandelen, waardoor een uitzonderlijk afwerkingsresultaat wordt geboden.

- Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlak schoon is en vrij van stof of schurende deeltjes.

- Gebruik het flesje en breng 3 (ø95 mm) - 7 (ø180 mm) druppels vernis ter grootte van een erwt aan op de polijstpad of lamshuid, afhankelijk van de grootte van de pad.
- Gebruik een roterende of excentrische polijstmachine en gebruik de kruislaagmethode.

-  Oefen tijdens het polijsten sterke en uniforme druk uit en laat het product op een lage constante snelheid draaien.
-  De lak zal in eerste instantie een beetje melkachtig lijken en moet worden bewerkt totdat een enigszins transparante/olieachtige film zichtbaar is.
-  Verwijder na het polijsten de lakresten met de hoogwaardige microvezeldoek.

-  Afhankelijk van de oppervlaktevereisten kan een tweede stap worden uitgevoerd om een ​​zeer helder oppervlak te verkrijgen. Hier heb je de mogelijkheid om de Menzerna Cut Force Pro of een Menzerna Finish te versterken. In beide gevallen in combinatie met Menzerna Soft Cut Foam Pad.


Door deze stappen te volgen, kunt u met de Menzerna Cut Force Pro uitzonderlijke polijstresultaten behalen, waardoor het oppervlak een glanzende en onberispelijke uitstraling krijgt.

 

Gebruiken met:

Lamspad
Microvezel polijstschijf

Foam pas

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)