Rupes Bigfoot LHR12E Duetto base kit

459,80 389,95

Excl. BTW: €322,27

Excl. BTW:
€322,27
Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
Duetto/base
Merk:
Rupes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De Rupes LHR12E, ofwel de Bigfoot Duetto, is een machine die twee functies heeft namelijk licht schuren en polijsten. Door zijn uitslag van 12mm kan er in combinatie met het Rupes XCUT schuurmateriaal geschuurd worden.
Daarnaast kan er op de LHR12, DUETTO, de veel gebruikte maat poets pad van 150mm doorsnede meteen lichte (P3000) schuurkrassen weg gepolijst worden. De pad van 150mm is ideaal voor de meest voorkomende oppervlaktes en het snelle werk. De Big Foot 12, DUETTO, is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt lichte schuurwerkzaamheden en voor alle polijstwerkzaamheden zonder risico op lakschades.
De koeling van de pad en de beweging van de machine zorgen ervoor dat lakschade als gevolg van hitte tot een minimum beperkt worden, de lak wordt warm maar verhit niet. Met de Big Foot ontstaan er geen hologrammen door het antispinnings-syteem en doordat de polijst pad geen herhalende beweging maakt. Big Foot is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad.
Met de DUETTO kan er op 5500 toeren gewerkt worden zonder dat dit enig risico geeft. Kortom met BigFoot bereikt u in minder tijd een perfect resultaat. Dus minder stappen, minder materiaalverbruik, zonder hologrammen, zonder verhittingsrisico veel meer opbrengst. Dankzij het design en de toegepaste technologie zijn de RUPES Big Foot poetsmachines in een korte tijd een vaste waarde geworden voor de hoogstaande bedrijven die hoge kwaliteit lakafwerking willen leveren

Box kit bestaande uit,

- LHR12E Duetto
- D-A coarse Compound 250ml
- Uno protect Compound 250ml
- 1 x wool  Polishing pad coarse 130/150mm
- 1 x fine foam 130/150 mm

- Microvezeldoeken 4-pack
- kabelklem 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (2)