Rupes Tripple pack- 1 ltr

133,85 120,44

Excl. BTW: €99,54

Excl. BTW:
€99,54
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
RTPack1
Merk:
Rupes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Met een tripple schiet u nooit mis!
Complete set met de Rupes D-A Coarse, Rupes D-A Fine en de Uno Pure finishing polish.
 
Meteen aan de slag met Coarse en Fine, de nieuwe lijn van Rupes.
Nu als voordelige set.

Rupes D-A Fine


Rupes D-A FINE is het resultaat van uitgebreide tests om een ​​fijn polijstmiddel te ontwikkelen dat opmerkelijke snijprestaties combineert met indrukwekkende afwerkingsmogelijkheden.
De gepatenteerde formule die RUPES in eigen huis heeft ontwikkeld en gemengd, is ontworpen om te presteren met zowel excentrische polijstmachines met grote slag als excentrische polijstmachines al met de Gear-drive machines
Gecombineerd met RUPES speciaal ontworpen gele foam-, wool- of microvezel pads levert Rupes DA-FINE een veel hoger niveau van defectverwijdering  in vergelijking met traditionele fijne polijstmiddelen, maar biedt toch de ongelooflijk hoge afwerkingskwaliteit en is blijft gemakkelijk af te vegen
RUPES D-A FINE is een body shop safe, veilig en presteert goed op blanke lak, single stage lak, gelcoat, vernis en meer.

Rupes D-A coarse

Rupes D-A COARSE is een high-performance compound van RUPES ontworpen voor maximale efficiëntie in meerdere industrieën.
Dit snel snijdende, body shop safe en is ideaal voor detailers die een snelle verwijdering van defecten en een vlot  gebruik willen ervaring dit met weinig stofvorming, gemakkelijk af te vegen en een hoogglans afwerking van één enkel product.
Rupes D-A COARSE is geoptimaliseerd voor ongelooflijke allround prestaties op BigFoot dual-action machines en Gear-drive orbitale machines.Rupes UNO PURE polish

RUPES UNO PURE polish is een zeer fijn poetsmiddel voor het polijsten van autolak die gevoelig en zeer zacht is.
Hierdoor wordt de RUPES UNO PURE Compound een Ultra Finishing polijstmiddel genoemd om de auto af te werken met de hoogte glans! 
De rupes uno pure polish kan gebruikt worden op lichte en donkere lakken.
Deze ultra finishing polijstmiddel stoft niet en is makkelijk uit te vegen!
De uno pure is geschikt voor zwel roterend als DA machines.

- 3 x 1 ltr

 
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder