Scangrip bonnet light

199,94

Excl. BTW: €165,24

Excl. BTW:
€165,24
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
SCANBON
Merk:
Scangrip

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Krachtige verlichting van de hele motorruimte,

De nieuwe versie van het motorkaplampje geeft u een extreem heldere en krachtige verlichting van het gehele motorcompartiment. Vergeleken met een traditioneel fluorescerend motorkaplicht biedt het 75% meer luminescentie.

De DUAL LIGHTNING-functionaliteit betekent dat het werklampje zowel oplaadbaar is als met 5 m rubberen kabel voor onbeperkte toepassingsmogelijkheden en volledige vrijheid in uw dagelijkse taken.

Zonder kabel kan het motorkaplicht ook als grote controlelamp worden gebruikt. Geleverd met een verstelbare telescopische houder (1,2 - 1,7 m) met zacht gevoerde haakuiteinden, dit zorgt voor een stevige en krasvrije grip op het voertuig.

De houder is compact en neemt minder ruimte in wanneer deze wordt opgeborgen. Binnen in de cabine kan het motorkaplicht ook als werklamp worden gebruikt, ofwel gemonteerd aan de telescopische houder of op de voorruit bevestigd door de flexibele arm met zuignap.

 Er zijn adaptieve accessoires beschikbaar om de lamp overal op of onder de auto te plaatsen. Door middel van een ingebouwd prisma concentreert LINE LIGHT BONNET het licht in een stralingshoek van 75 graden voor een extreem heldere en krachtige verlichting van het specifieke werkgebied.

 Blind worden tijdens het werk wordt vermeden en de lamp zelf kan worden gedraaid om de optimale belichtingshoek te bieden. 

 

de 5 grote voordelen van de Scangrip bonnet light

- Lichtopbrengst (1000 lumen) met meer dan 40% toegenomen - Stof- en waterdicht, IP65 - Kies tussen 2 lichtinstellingen (50% of 100%) voor een maximale bedrijfstijd - Nieuwe magnetische, elektronische schakelaar - Extreem laag gewicht, slechts 1000 g incl. Houder

Lichtopbrengst (1000 lumen) met meer dan 40% toegenomen Stof- en waterdicht, IP65 Kies tussen 2 lichtinstellingen (50% of 100%) voor een maximale bedrijfstijd Nieuwe magnetische, elektronische schakelaar Extreem laag gewicht, slechts 1000 g incl. Houder

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)