Scangrip Head Light A

22,95

Excl. BTW: €18,97

Excl. BTW:
€18,97
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
03.5670
Merk:
Scangrip

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

In bijna elke werksituatie is het handig om beide handen vrij te hebben om je werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De HEAD LITE's zijn ontwikkeld om zo'n onmisbaar en ondersteunend helder werklicht te bieden.

De HEAD LITE A is compact en comfortabel om te dragen door zijn zachte ingebouwde beschermingskussen. Dit voorkomt tevens ook een afdruk op het voorhoofd. Na enkele minuten merk je eigenlijk al niet meer dat je de lamp op je hoofd draagt.  De ultralichte lamp is eenvoudig te bedienen met een touchless sensor waardoor de lamp eenvoudig aan- en uitgeschakeld kan worden. Je zwaait gewoon voor de koplamp en dan zal de lamp aan gaan. Dit is erg handig als je werkt met dikke handschoenen of juist vaak toch wat vieze handschoenen. Om onbedoelde activering te voorkomen, moet de sensor worden geactiveerd met een dubbele beweging.  De HEAD LITE A beschikt ook over een traploze dimmerfunctie van 10 tot 100%. 
De HEAD LITE A is waterdicht met IP54- classificatie. 

Vergeleken met de eerste generatie koplampen, zijn de HEAD LITE's geüpgraded met de zeer efficiënte COB LED-technologie die zorgt voor een optimale verlichting van het werkgebied gedurende de dag.

De Voordelen van de HEAD LITE A zijn: 

• Kies tussen Alkaline en oplaadbaar model
• Sensorfunctie met aan / uit-schakelaar zonder aanraking
• Waterdicht (IP54) om werkplaatsomgeving te weerstaan
• Hoog draagcomfort met verstelbare elastische hoofdband

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)