Scangrip magnetic bracket

57,95

Excl. BTW: €47,89

Excl. BTW:
€47,89
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
03.5391
Merk:
Scangrip

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De Magnet Bracket large is een grote en sterke magnetische montagebeugel met een houdkracht van meer dan 43 kg. Hij is speciaal ontworpen voor flexibele montage en positionering van de grote NOVA- en MULTIMATCH-werklampen op elk magnetisch oppervlak. De beugel heeft 2 uiterst krachtige magneten met een houdkracht van meer dan 20 kg elk, wat samen een houdkracht oplevert die overeenkomt met 420N.

De magneten zijn voorzien van een rubberen coating om krassen op het oppervlak te voorkomen en te voorkomen. Voor maximale flexibiliteit zijn de magneten draaibaar en kunnen in elke gewenste positie worden gedraaid. Dus zelfs als het beschikbare magnetische oppervlak beperkt is, kan de flexibele montagebeugel worden gebruikt.

De eenvoudige en met één hand bediende montagebeugel zorgt voor een snelle en veilige installatie en de lamp kan in elke gewenste positie in het dagelijkse werk worden gekanteld. Een ingebouwd stopmechanisme voorkomt dat de pin uit de beugel valt en verdwijnt. Met kracht kan de pin echter worden verwijderd indien nodig.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder