SJP Products polijstbal katoen 75 mm

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
22005
Merk:
SJP Products

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
ben je op zoek naar een manier om je aluminium of andere metalen onderdelen te poetsen of te polijsten? De polijstbal katoen van SJP haalt met een voor-polijstpasta gemakkelijk krassen weg vanaf korrel 400. En monteer deze polijstschijf doormiddel van een adapter gemakkelijk in de boormachine. Ook is deze polijstbal uitermate geschikt in combinatie met een metal polish


Waar kun je een polijstbal voor gebruiken en wat zijn de voordelen? De polijstbal heeft als voordeel dat deze niet zijn gestikt, daardoor kom je makkelijker op plekjes en rondingen waar je met een normale polijstschijf niet gemakkelijk bij kunt komen. Omdat het losse “flappen” zijn kun je de polijstbal gemakkelijk ergens omheen “vouwen” of in stoppen. Denk bijvoorbeeld aan spaken, traanplaat, de binnenkant van een uitlaat of andere aparte vormen.

Deze polijstbal kun je natuurlijk gebruiken in combinatie met een polijstbroodje, maar is ook ideaal voor het gecombineerd gebruik met een vloeibare metal polish. De katoenen polijstbal is de grove variant van de twee. De polijstbal flanel wordt vaak als laatste stap gebruikt.

 

Over de SJP Polijstbal

De polijstbal heeft een diameter van 75 mm en een opname voor de boormachine van 6 mm

 

  • Handig voor de moeilijker bereikbare plekken
  • Voor zowel vaste polijstpasta als een metal polish
  • Professionele kwaliteit
  • 75 mm diameter
  • Direct te monteren op een boormachine
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder