Autoglanz - piste Ph neutral snowfoam 5 ltr.

49,95

Excl. BTW: €41,28

Excl. BTW:
€41,28
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-pi5ltr
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Het foamen is wellicht de meest belangrijke stap in het voorstadium van elk detailing proces.

Een goede wasbeurt bestaat vaak uit een snow foam behandeling In het algemeen worden hiervoor PH Neutrale of mild mild alkalisch schuimend product gebruikt. Welke aan de buitenkant van de auto word aangebracht door middel van een foamlance.

Met als doel het afbreken en verwijderen van vervuiling om zo de lak contactloos te reinigen. Het foamen word gedaan om krassen tijdens de standaard wasbeurt te verminderen of zelfs de voorkomen, dit omdat het vuil langzaam van de lak afdruipt.

Bij Autoglanz zijn ze er van overtuigd dat een wasbeurt met een stevige foam zoals de Autoglanz Piste, de sleutel is om tot een showroom resultaat. Om deze reden is de Autoglanz Snowfoam Piste ontwikkeld Autoglanz Piste is een geavanceerde PH neutrale Snow Foam. Speciaal ontwikkeld om maximaal te reinigen terwijl deze de PH neutrale eigenschappen behoud.

Met speciale PH neutrale reinigingsmiddelen , plus een verdikkingsmiddel om de foam zo lang mogelijk de tijd te geven om vuil, olie, vet en viezigheid van de lak te verwijderen. Het vuiligheid blijft hangen in de foam, word ingekapseld en word langzaam afgevoerd naar de grond.

Autoglanz Piste Snow Foam is een uitstekend reinigingsmiddel en kan zelfs worden verdunt naar 1:200 en is 100% LSP veilig (Last Layer Protection) zels bij verdunning van 1:50 of minder. Dit betekend dat het de eerder aangebrachtebeschermlagen zoals een wax of sealant niet aantast.

 

- inhoud 5 liter

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder