Turtle Wax Ceramic Graphene Paste wax

42,95

Excl. BTW: €35,50

Excl. BTW:
€35,50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
1830950
Merk:
Turtle Wax

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De Turtle Wax is een hybride tussen 10 verschillende wassoorten die zijn toegevoegd aan zowel SiO2 (keramiek) als de nieuwste graphene-technologie. Het geeft je het gemak van applicatie zoals een carnaubawas, maar een waanzinnig gladde en glanzende lak met een mooie lange houdbaarheid van maximaal 12+ maanden per behandeling. Ceramic graphen wax kan worden gebruikt als primaire lakbescherming of om elke andere sealing aan te vullen als die een boost nodig heeft
Je hoeft geen grote fan te zijn van Turle Wax-producten om op de kar te springen en Ceramic Graphene Paste Wax in handen te krijgen. Want als je het eenmaal hebt geprobeerd, garanderen we dat je het zult zijn!

Geloof ons - dit is echt een absoluut premium wax die echt eigenschappen heeft die je in veel duurdere wax vindt. 
Dit is geen gemiddelde, middelmatige wax gekookt in oude gietijzeren potten. Turtle Wax heeft echt moeite gedaan en alles gebruikt wat ze in 75 jaar hebben geleerd en gecombineerd met de allernieuwste technologie. 
De wax bestaat uit maar liefst 10 verschillende soorten wax, waaraan tijdens het smelten/roeren SiO2 en Graphene worden toegevoegd voordat het gestabiliseerd wordt en in de "wax can" gegoten wordt om uit te harden. Een waar meesterwerk dat je ervaart zodra je het gaat gebruiken!
Laat je niet intimideren door de inhoud en technologie. Want hoewel Ceramic Graphene Paste Wax super geavanceerd is, is het net zo gemakkelijk aan te brengen. 
Je hoeft geen 15 jaar autodetailing ervaring te hebben om het te kunnen gebruiken, noch hoef je een super gevoel te hebben voor de voorbereiding zelf (hoewel het enorm helpt) om het te kunnen gebruiken. 
De wax is hard, maar voelt wat vettig/glad aan als je er een vinger in steekt. Het biedt echter gemakkelijk wat u nodig heeft aan het product wanneer u de applicator erin dompelt. Maar vergeet niet dat u maar een heel klein beetje nodig hebt! 
De applicatie is eenvoudig. Gewoon een dunne laag aanbrengen en 3-5 min wachten. Daarna uitbuffen met een schone droge microvezeldoek.
Ceramic Graphene Paste Wax stelt niet teleur op de parameters glans en hydrofoob effect.  
Grafeen en SiO2 hebben een goede chemische bestendigheid. Dit betekent in de eerste plaats dat als je de lak hier eenmaal met de was hebt beschermd, je hem ongelooflijk vaak kunt wassen voordat hij opnieuw moet worden behandeld. 
De behandeling is echt goed voor vuil/roet. Niet dat het nu niet aan de lak kan blijven plakken, maar je zult merken dat je lak ontzettend makkelijk te onderhouden is. 


156 g genoeg voor 25 behandelingen, compleet met applicator en microfiberdoek

Instructies:
Voor de beste prestaties wordt aanbevolen dat de lak volledig vrij is van verontreinigingen. D.w.z. dat de lak is verwijderd voor teer, vliegas, etc. evenals indien nodig, gepolijst. 
Op schone en droge lak:
- Breng een beetje wax aan op een van de meegeleverde applicators
-  Aanbrengen op één paneel tegelijk in kleine cirkelvormige bewegingen
- Wacht 3-5 minuten en veeg de wax af met een zachte droge microvezeldoek
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder