Turtle Wax Hybrid Wash&Wax

21,95

Excl. BTW: €18,14

Excl. BTW:
€18,14
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
53351
Merk:
Turtle Wax

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
  Met Ceramic Wash & Wax van Turtle Wax krijg je een shampoo die de lak zowel schoon wast  maar ook een SiO2 seal op de lak legt als deze weer wordt afgespoeld. 
Het helpt het water gemakkelijker weg te lopen na het wassen, geeft glans en overtreft de bestaande bescherming van de verf. Het product is ideaal om te gebruiken, zowel als je een lak hebt die beschermd is met een keramische coating, een andere SiO2 gebaseerde lakbescherming of zelfs een wax. 
En uiteraard h
eeft hij net als de andere producten uit de Hybrid Solutions serie een aangename tropische geur.

 

Waarom eerst de lak wassen en dan een wetcoat aanbrengen - als je beide tegelijk kunt doen? Misschien is dat precies wat Turle dacht toen ze Ceramic Wash & Wax maakten als onderhoudshampoo voor de Hybrid Solutions-serie.
Bij ons vind je heel veel shampoos. Je vindt er veel pH-neutraal en ook met een wax. We hebben ook een paar stuks met SiO2, net als Ceramic Wash & Wax. 
Maar hetzelfde voor degenen die was, polymeer of SiO2 bevatten, is dat het effect vrij beperkt is. D.w.z. dat ja - je kunt zien dat ze iets doen. 
En je kunt ook zien dat het water b.v. laat na het wassen iets beter los er af loopt Maar er zijn er geen die op zichzelf kan staan ​​en de laklaag echt een hoge glans en een mooi pareleffect geven die Ceramic Wash & Wax wel kan geven


Geconserveerd… Het werkt een beetje anders dan andere shampoos. Allereerst schuimt het niet waanzinnig op in je wasemmer. Maar je hebt nog steeds het gevoel dat je voldoende glijmiddel hebt tijdens het wassen. Ten tweede, spoel het product voorzichtig na het wassen van een paar panelen tegelijk. 
U wast dus niet de hele auto zoals u normaal zou doen - en spoelt hem daarna weer af. 
Was in plaats daarvan een paar panelen per keer. En dan, in plaats van de lak met een harde straal na te spoelen kiest u ervoor om het zachtste straal te gebruiken rechtreeks uit de tuinslang.


De reden waarom het belangrijk is om dit te doen, is dat je afspoelt met een harde straal - de SiO2 niet  de kans krijgt om zich aan de lak te binden. 
Het is dus 
BELANGRIJK dat wanneer u een paneel afspoelt - dat dit met een zachte straal is! 
Maar als je het volgens onze instructies doet, dan is het ook leuk. Omdat aan het einde van elke wasbeurt een echte aha-ervaring op je wacht!

 

En de aha-ervaring. Ja, het is glanzend en beading:. SiO2 is het geheime wapen. 
En we moeten gewoon zeggen dat Turtle Wax iets heeft gemaakt dat hier gewoon blijft.

Er is veel schittering. Zelfs als de bodem geen keramische coating is. Het water parelt net zo fijn op de lak. 
Het is natuurlijk niet op het niveau van nieuw aangebrachte keramische coating. Maar best indrukwekkend voor een shampoo. Dat moet je gewoon onthouden!

 

- wassen en bescherming in 1
- laat de laak super glanzen
- geeft extra bescherming
- Ph gebalanceerd
- inhoud 1,42 ltr
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder