Autoglanz - wash kit 500 ml.

34,95

Excl. BTW: €28,88

Excl. BTW:
€28,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AGWASh
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Deze Autoglanz Was Kit bevat alles om om uw auto op een goede, maar vooral veilige manier te wassen.

Deze set bevat het volgende:

- 1x Autoglanz Spritzer Pré Wash 500 ml.

- 1x Autoglanz Piste PH Neutraal 500 ml.

- 1x Autoglanz Bug Off 500 ml.

- 1x Autoglanz Bubblicious shampoo 500 ml.

Bug off

De Autoglanz Bug Off is een insectenverwijderaar op citrusbasis welke veilig is te gebruiken op waxlagen. Deze insectenverwijderaar is speciaal ontwikkeld als "ready to use" en is geformuleerd met verdikkingsmiddelen om zich vast te houden aan de insectenresten om op deze manier optimaal zijn werk te kunnen doen.

Spritzer

De licht alkalische formulering betekend dat de Sprizer Citrus Pre Cleaner geen wax of beschermende lagen afbreekt en op alle soorten oppervlakken gebruikt kan worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gevoelige oppervlakken. De toegevoegde schuimende eigenschappen zorgen ervoor dat alle verontreiniging op het voertuig veilig worden verwijderd. Dit zorgt ervoor dat u het risico op schade tijdens het normalle wassen verminderd. Spritzer kan tot 1:250 met water verdund worden en kan gebruikt worden met een foamlance of een kwazar handfoamer.

Piste

Bij Autoglanz zijn ze er van overtuigd dat een wasbeurt met een stevige foam, zoals de Autoglanz Piste, de sleutel is om tot een showroom resultaat. Om deze reden is de Autoglanz Snowfoam Piste ontwikkeld. Autoglanz Piste is een geavanceerde pH-neutrale Snow Foam. Speciaal ontwikkeld om maximaal te reinigen terwijl deze de pH-neutrale eigenschappen behoud.

Bubblicious

De Autoglans Bubblicios is alles wat u verwacht van een autoshampoo. Hij schuimt, is lekker glad en daarbij is de shampoo LSP veilig (last layer protection). Dit wil zeggen dat bij het gebruik van deze shampoo bestaande lagen wax of sealant niet worden aangetast. Er word zelf een extra laagje wax aangebracht!

 

Normaal €41.95, nu als set € 34.95!!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder