Autoglanz - vision water repellent glass cleaner 5 ltr.

59,95

Excl. BTW: €49,55

Excl. BTW:
€49,55
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AGVI5ltr
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Er is één ding dat wij in Nederland te veel hebben en dat is regen! Het is belangrijk dat je, jouw auto kunt beschermen tegen dit typish Nederlandse weer, en Autoglanz kan hierbij helpen!  Autoglanz introduceert, Autglanz Vision. Een waterafstotende glasreiniger, perfect voor reingen van ruiten aan de buitenkant. Deze glasreiniger is niet alleen waterafstotend maar reinigt het glas ook direct. Zo heb je een reiniger en beschermer in 1 stap.

De complexe samenstelling van polymeren en bevochtingsmiddelen waaruit Vision bestaat zorgt ervoor dat dagelijks vuil gemakkelijk word verwijderd zoals dit van een glasreiniger word verwacht. De unieke water "beading" techniek zorgt ervoor dat Vision zicht direct bindt aan het glas zodat waterdruppels er gemakkelijk af rollen. Dit verminderd het gebruik van de ruitenwissers tijdens het rijden en zorgt ervoor dat je beter zicht hebt. De Autoglans Vision is de perfecte, makkelijk te gebruiken, waterafstotende glasreiniger voor een streeploos resultaat.

De Autoglanz Vision is eenvoudig aan te brengen, het product heeft verder geen speciale voorreiniging nodig.Gewoon aanbrengen en afvegen.Het effect kan een paar weken aanhouden, met een eenvoudige aanbrenging van het product, zelfs op natte autoruiten. Insecten zullen ook minder snel gaan hechten aan het oppervlak. De vision kan worden verdunt tot max 30% om ook te kunnen worden gebruikt als een screenwash, om zo langer van de beading te kunnen genieten.

 

- inhoud 5 liter

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder