3D - Waterless Carwash 500 ml.

13,95

Excl. BTW: €11,53

Excl. BTW:
€11,53
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710037
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

3D Waterless Car Wash geeft je een gemakkelijke manier om je auto te wassen zonder dat je veel water nodig hebt. Eigenlijk heb je helemaal geen water nodig! 

Er zijn veel voordelen aan het elke week wassen van uw auto. Het ziet er schoner uit, de lak blijft langer ongeschonden. Als u op zoek bent naar een manier om alle voordelen te krijgen zonder al het ongemak, dan staat 3D Waterless Car Wash op het punt om uw leven een heel stuk beter te maken!

3D Waterloze Car Wash is ontworpen om u eenvoudig al het vuil, vet en vuil van uw lak te vegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over krassen op het oppervlak. 3D Waterloze Car Wash is gevuld met schonere middelen die de meer hardnekkig vuil losmaakt, waardoor ze gemakkelijk te verwijderen zijn.

3D Waterless Car Wash doet echter meer dan alleen effectief je auto reinigen! Het zal ook een glorieuze glans achterlaten die de meeste wassen zal evenaren! Dit is grotendeels te danken aan die smeermiddelen en voor een groot deel aan de uitstekende glansversterkers die zijn opgenomen in de formule van 3D Waterless Car Wash! De smeermiddelen in 3D Waterless Car Wash voorkomen krassen die het potentieel voor glans zouden bederven, terwijl de glansversterkers op het oppervlak van uw auto zitten en deze nog meer reflecterend maken! Hoe meer het oppervlak reflecteert, hoe meer licht er weerkaatst, en die prachtige glans creëren waar we allemaal van houden!

Het grootste voordeel van 3D Waterless Car Wash is het gebrek aan water dat nodig is wanneer u het gebruikt om uw auto schoon te maken. U hoeft niet langer uw slang, wasemmer, wasspons, drogende handdoeken en wasborstel uit te breken. Het enige dat u nu nog nodig hebt, zijn alleen 3D Waterloze autowasstraten en microfiber handdoeken! De eenvoudige spray-on, wipe-off applicatie van 3D Waterless Car Wash duurt een fractie van de tijd die een normale carwash zou duren!

Wat is het? - Waterloze autowasstraat opspuiten en afvegen.
Wat doet het? - Hiermee kunt u uw auto overal wassen zonder stromend water, emmers, washandschoenen of drooghanddoeken.
Wanneer gebruik je het? - Elke keer dat uw auto vuil is en u geen toegang heeft tot andere carwash-opties

 

Gebruiksaanwijzing:

- Werk per paneel!
- Spray Waterless Wash op het paneel, zorg dat het hele paneel vochtig is.
- Neem een ​​schone, droge en zachte microvezel doek en vouw deze in vieren.
- Veeg 3D Waterloze Car Wash van het oppervlak, zorg ervoor dat u in één enkele richting beweegt (niet heen en weer vegen). Vouw de handdoek naar een schone kant en polijst - let gedeelte af voor een schone, glanzende afwerking.
- Herhaal dit proces totdat het hele voertuig schoon 


 

- En een milieuvriendelijke manier om uw auto altijd en overal te wassen.
- Opspuiten en afvegen van de autowasstraat – geen waterslang of emmer nodig
- Formule met hoge smering voor krasvrije resultaten.
- Reinigt, glanst en beschermt in één eenvoudige stap.
- De gepatenteerde formule kapselt het vuil in en verwijdert het van het oppervlak.
- Voor verf, wielen, kunststof, sierlijsten, glas, chroom, roestvrij staal, aluminium, koolstofvezel en gelcoat-oppervlakken.
- Heerlijke groene appelgeur!
- Wees groen als u schoonmaakt en bespaar tegelijkertijd water.
- 3D's Green Earth-technologie – Biologisch afbreekbaar, voldoet aan Prop 65 en VOC.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder