Meguiar's - Hybrid Ceramic Tire Shine (473 ml)

21,95

Excl. BTW: €18,14

Excl. BTW:
€18,14
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
G230416
Merk:
Meguiar's

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Met Meguiars Hybrid Ceramic Tire Shine krijgt u bandenglans met ingebouwde SiO2-technologie.

In de eerste plaats maakt het de zijkanten van uw banden glanzend, maar het heeft ook een goede water-/vuilafstotendheid die langer meegaat dan traditionele producten die u online vind.
Hoewel de zijkanten van de banden normaal gesproken niet iets zijn dat we aanraken, voelen de zijkanten van de banden glad aan.
En ook bij het schoonmaken merk je dat de zijkanten van de band er nog steeds donker/vol uitzien. 

Mequiars Hybrid Ceramic Tire Shine maakt deel uit van de snelgroeiende Hybrid Ceramic Series, waarbij Meguiars met succes verschillende producttypes heeft gecombineerd met SiO2-technologie. Silica, zoals het ook wel wordt genoemd, is onder meer de chemie die we terugvinden in keramische coatings.
Door dit aan de producten toe te voegen krijgen we een coating-achtig effect zoals een goede waterafstotende werking en hoge glans.
En dit is vooral de grote kracht van het product: het zorgt ervoor dat uw dofgrijze banden er weer mooi uitzien en het een goede water-/vuilafstotende werking krijgt.

De duurzaamheid is langer dan die van de typische bandenproducten op waterbasis, maar lijkt meer op die van producten op oplosmiddelbasis.
Dat is dat je het product niet per se elke keer dat je de auto wast hoeft aan te brengen, tenzij je de compleet frisse uitstraling wilt die het product direct na het aanbrengen geeft. 

De viscositeit is enigszins vloeibaar, waardoor je niet per se heel veel product per toepassing hoeft te gebruiken. behandeling.
Het product wordt afgerond met een aangename zoete kokosgeur, wat het product een genot maakt om te gebruiken.

Voor de beste ervaring met het product raden wij aan om het aan te brengen op gereinigde en droge zijkanten van de band.
Voor basisbescherming dient u daarom altijd schoon te maken met een uw favoriete banden en tyre reiniger


Het product kan rechtstreeks op de band worden gespoten en vanzelf worden geëgaliseerd, waarna het licht wordt afgeveegd voor de hoogste glans.
Als alternatief raden wij aan om het product met een applicator of doek aan te brengen.

 - inhoud 473 ml


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder