Autoglym polar seal 1 ltr.

32,49

Excl. BTW: €26,85

Excl. BTW:
€26,85
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
945107165
Merk:
Autoglym

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

U zoekt perfectie van bumper tot bumper, en dat allemaal met uw hogedrukreiniger.
Met Polar-productlijn van Autoglym wordt autoverzorging weer  puur plezier.
Dát is waar Autoglym voor staat.

Autoglym Polar Seal is een beschermende coating met een formule die speciaal ontwikkeld is voor toepassing via een hogedrukreiniger met de Polar Blaster.
Het laat een waterafstotende laag achter op de lak, die ervoor zorgt dat water op het oppervlak parelvormige druppels vormt, waardoor de auto sneller weer droog is.
Gewoon op een schoon, nat voertuig sproeien, afspoelen en drogen, en er ontstaat al een hoogglansafwerking.

 

- 1. Controleer voordat u begint of de carrosserie en de wielen koel aanvoelen en niet direct in de zon staan.
- 2. Wij adviseren om eerst een sneeuwschuim als Polar Blast te gebruiken om het vuil voorzichtig los te maken, en vervolgens met Polar Wash alle modder of vervuiling van uw lak te wassen.
- 3. U heeft slechts een kleine hoeveelheid Polar Seal nodig. Giet maximaal 40 ml (vier volle doppen) in uw spuitfles en voeg dan minstens 200 ml water toe. Deze hoeveelheid gebruiksklaar product is normaal gesproken voldoende om uw voertuig te behandelen. Het gebruik van méér dan 40 ml biedt geen voordelen, want overmatige toepassing van het product kan het resultaat verslechteren.
- 4. Spuit Polar Seal op het schone, natte voertuig en zorg er daarbij voor dat alle buitenoppervlakken bedekt zijn, maar breng het niet op de voorruit aan.
- 5. Spoel uw auto goed af en droog hem, zodat een hoogglansafwerking ontstaat die door een waterafstotende coating wordt beschermd. De auto moet met een doek drooggemaakt worden en mag niet aan de lucht drogen, want dan kan het water vlekken achterlaten.
- 6. Gebruik Autoglym Fast Glass om de voorruit en de ruitenwisserbladen schoon te maken, zodat er geen vegen kunnen ontstaan.


- Wij raden aan om het product maximaal één keer per maand te gebruiken.
- Polar Seal is niet geschikt voor gebruik op zachte daken van cabriolets.
- inhoud 1 ltr
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder