MTM RVS Quick Release Nippel - 3/8 M

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
240082
Merk:
MTM Hydro

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
MTM Hydro's roestvrijstalen pluggen bieden een snel en verbeterd QC-systeem voor uw hogedrukverbindingen die geweldig zijn voor het snel loskoppelen van slangleidingen, spuitpistolen of andere hogedrukreinigers. 
MTM Hydro beschikt over een eersteklas roestvrijstalen lijn fittingen die onze klanten een zorgeloze reinigingservaring biedt met anticorrosieve eigenschappen en ultrabetrouwbare prestaties. 
Ze worden vaak aangetroffen bij alle verbindingen waar vloeistof onder hoge druk mogelijk na gebruik moet worden losgekoppeld. Andere gebieden zoals lansen, tips en schuimkanonnen zijn handige plaatsen om deze QC's te installeren en met de strenge kwaliteitscontrole van MTM Hydro hoeft u zich geen zorgen te maken dat vergrendelingsballen eruit vallen, ontbrekende O-ringen of kragen die niet volledig vastzitten.


Als vuistregel worden MTM Hydro 3/8" fittingen normaal gesproken gevonden tussen de pomp en het spuitpistool, waar 3/8" slang gewoonlijk wordt gebruikt. Bij de aankoop van pluggen en koppelingen heeft het mannelijke model blootliggende schroefdraad terwijl de vrouwelijke versie schroefdraad aan de binnenkant van de fitting. 

- 3/8 Male NPT
- maximaal 400 bar
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)