MTM Quick Release Koppeling - 1/4 F

18,95

Excl. BTW: €15,66

Excl. BTW:
€15,66
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
240061
Merk:
MTM Hydro

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
MTM Hydro's roestvrijstalen pluggen bieden een snel en verbeterd QC-systeem voor uw hogedrukverbindingen die geweldig zijn voor het snel loskoppelen van slangleidingen, spuitpistolen of andere hogedrukreinigers. 
MTM Hydro beschikt over een eersteklas roestvrijstalen lijn fittingen die onze klanten een zorgeloze reinigingservaring biedt met anticorrosieve eigenschappen en ultrabetrouwbare prestaties. 
Ze worden vaak aangetroffen bij alle verbindingen waar vloeistof onder hoge druk mogelijk na gebruik moet worden losgekoppeld. Andere gebieden zoals lansen, tips en schuimkanonnen zijn handige plaatsen om deze QC's te installeren en met de strenge kwaliteitscontrole van MTM Hydro hoeft u zich geen zorgen te maken dat vergrendelingsballen eruit vallen, ontbrekende O-ringen of kragen die niet volledig vastzitten.


Als vuistregel zijn MTM Hydro 1/4"-fittingen normaal gesproken te vinden aan het einde van het hogedrukreinigingssysteem op de spuitlans of uitlaat van het spuitpistool.

-1/4 Female
- maximaal 400 bar

Zorg ervoor dat u de plug, het schuimkanon of de lans altijd volledig insteekt en de kraag volledig naar voren trekt. Een strakke pasvorm is essentieel  een goede afdichting!
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)